Fericirea

22 feb.

Ma bucur pentru lucruri marunte, ca si voi. Caut fericirea in imensitatea marii, in aretia muntilor , in frumusetea unui vers bine construt ori a unui penel binemanuit. Savurez cu fiecare fibra o liniemelodica, nu pot descrie cata fericire e in sufletul meu cand fata mea rade (n-am sa pot descrie nici o data), etc…
Si totul se spulbera intr-o fractiune de secunda cand aflu ca parintii mei se cearta, ori sunt macinati de saracie, boli si ura iar eu nu-i pot ajuta cu nimik….material.
In ultimii 10 ani , aproximativ nu am putut avea acces la mangaierile fiicei mele. Diversi…mi-au furat aceasta bucurie.Dar bucuria, fericirea, preaplinul pe care il simteam atunci cand degetul mic ii atingea ca din intamplare trupul, ori acum cand imi permite sa imi apropii buzele de parul sau fruntea ei, nimic nu o poate egala. Atunci simt organic cum se revarsa in suvoaie iubirea pentru aceasta fiinta care este trup din trupul meu. Eu reusesc sa delimitez diverse tipuri de iubiri. Iubesc in mod diferit o melodie, un tablou, sotul, mamaetc. Si cu totul si cu totul altfel fiica.
Dar credeti-ma nu vreau sa o sufoc cu iubirea mea. Cand simt ca nu are chef de mine nici nu stau in preajma ei… Aici sunt multe nuante.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: