Quo vadis?

29 Apr

Nu , nu am sa vb despre manipularea prin televiziune, ci despre emisiuni care incurajeaza prostia si tot ce e mai abject in latura umana (ura, invidia, ipocrizia, egoismul, aroganta si ignoranta, rautatea, etc . Al draq, Ceausescu, nu ne dadea Discovery dar nici nu ne balacaream in cocina lipsei de cultura.
Am vazut azi noapte premiile Uniter. Nimic deosebit decat doar sentimentul ca privesc niste oameni inaltatori prin pasiune, cultura, moralitate. Poate au si ei defectele lor, ca si mine . Ca si tine. Dar ar fi o blasfemie sa-i pun alaturi de orice pitipoanca ce aspira a fi vedeta,fara cea mai vaga urma de talent .
Strig cu disperare: ce cauta la tv, pentru ce e mediatizata o Nikita? (Si o numesc pe ea ca exponent al acestui val de parvenitism)
Ce sa vad la ea? Ce sa invat de la ea? Ce are sa transmita natiunii?
Iar cei care fac astfel de emisiuni cred ca-s oligofreni, ca si ea. Bine, Dan Diaconescu a inventat aceasta reteta , aceasta formula prin care s-a imbogatit. Dar proliferarea fenomenului la emisiuni si moderatori oe care le respecatam cat de cat ma umple de manie.
Probabil disperati de a face bani in aceasta perioada de criza au adoptat si ei metoda succesului sigur al lui Dan Diaconescu.
Si astfel cultura acestei generatii se mai prabuseste un pic.
Sunt profund revoltata. Eu nu ma pot uita la astfel de emisiuni Se ridica parul pe mijne, a vrajba. De aceea nici nu pot intra in amanunte, caci nu am stat noptile sa- le urmaresc.
Atata vreme cat o anumita parte a acestui popor are telecomanda pe axa DDTV – OTV, nu ma deranja.Ori pe Mynele.De gustibus.
Dar cand fenomenul prolifereaza pe alte televiziuni as vrea sa-i privesc in ochi pe acei directori si sa-i intreb: Quo vadis?
Incotro se indreapta aceasta natiune, iar tu o ajuti sa dispara or sa evolueze?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: